Wij zoeken:

Stagiair(e) 3e of 4e jaars (0,8-1 fte)

Over de functie

Binnen Vesteda zijn wij voor verschillende teams op zoek naar een

Stagiair(e) 3e of 4e jaars (0,8-1 fte)

Ben je op zoek naar een leerzame en dynamische stageplaats voor dit of volgend jaar? Wil je graag uitgedaagd worden en ben je leergierig? En volg je bovendien een opleiding in Vastgoedmanagement, Finance, Juridische Dienstverlening, Communicatie, Marketing of HR? Informeer en laat ons weten wat je zoekt.

Naast je rol binnen een van onze teams laten we je ook graag meer van Vesteda zien, zo kun je meerdere afdelingen benaderen om kennis te maken en meer te weten te komen. Je wordt tijdens de stage periode goed begeleidt, krijgt volop kansen en we bieden je ruim de mogelijkheid om je op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen.

Je gaat werken op het hoofdkantoor “de Boel” in Amsterdam of op een van onze regiokantoren door het land. 

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda zoeken wij iemand die enthousiast en proactief is, beschikt over goede communicatieve vaardigheden (onze voertaal is Nederlands), zelfstandig maar ook in een team kan werken en zich flexibel opstelt.

Wij zijn voor op zoek naar een stagiair(e) met minimaal HBO niveau werk- en denkniveau in de studierichtingen Vastgoedmanagement, Finance, Juridische Dienstverlening, Communicatie, Marketing, HR of een vergelijkbare opleiding. We verwachten een minimale stageduur van 4-5 maanden, waarbij je zal meewerken op de afdeling.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan hr@vesteda.com, onze HR Adviseurs zijn ook bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.