Wie is Vesteda

Trots op Vesteda

Wij zijn samen Vesteda. Een ondernemende belegger die zich inzet om betaalbaar wonen voor middeninkomens in Nederland mogelijk te maken. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Onze verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen. De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden de Randstad en de Brabantse Stedenrij. Met 230 collega‚Äôs hebben wij in 2021 weer een prachtig resultaat behaald. Daar zijn wij uiteraard heel trots op!

De toekomst van Vesteda

De vraag naar betaalbare huurwoningen in de vrije sector is groot. De wensen en eisen die aan deze woningen gesteld worden, nemen alleen maar toe. Daarom zoekt Vesteda voortdurend naar nieuwe en bestaande projecten.

Maar ook onze huidige woningportefeuille is belangrijk. Sommige wooncomplexen beheren wij al tientallen jaren. De eisen die gesteld worden op het gebied van duurzaamheid en energieverbruik zijn steeds hoger geworden. De ontwikkelingen gaan steeds sneller en nieuwe toepassingen volgen elkaar razendsnel op. Vesteda doet er alles aan om de oudere woningen aan te passen aan deze tijd en ze ook toekomstbestendig te maken, zodat onze huurders zich nog jaren thuis voelen in deze woningen.

Méér informatie

Op www.vestedareport.com kun je de belangrijkste ontwikkelingen uit het afgelopen jaar teruglezen. We hebben in 2021 mooie resultaten geboekt en zien het als een uitdaging om het dit jaar nog beter te doen! Met al onze huidige en nieuwe medewerkers.