Jouw loopbaan bij Vesteda

Samen sterk

Bij Vesteda staan de huurders en onze investeerders centraal. Dat vraagt om servicegerichte en ondernemende medewerkers. Mensen die graag willen presteren en die van concrete resultaten houden. Wij geven onze medewerkers daarom veel vrijheid, in het vertrouwen dat ze ook hun verantwoordelijkheid nemen. Wij werken samen vanuit verschillende disciplines en diverse achtergronden. Man of vrouw, jong of oud, ongeacht huidskleur, ras of geloof. Gelijke kansen voor iedereen: samen staan we sterk!

Persoonlijke ontwikkeling

Mensen die met plezier en enthousiasme werken, zijn doorgaans ondernemend en creatief. Bij Vesteda geven wij je daarvoor alle ruimte en ondersteunen je met persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en opleidingen. En er zijn volop groeimogelijkheden en kansen. Maar ook jouw gezondheid is belangrijk voor ons. De sfeer en omgeving op het werk spelen daarin een grote rol. Wij doen ons best om iedereen zich thuis te laten voelen bij Vesteda.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bij Vesteda is afgestemd op je functie, opleiding en ervaring. Naast het vaste salaris kom je voor enkele functies ook in aanmerking voor een variabele beloning. De hoogte ervan hangt af van jouw individuele prestaties. Uiteraard hebben wij ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, reiskosten, pensioenopbouw en collectieve verzekeringen.