Wij zoeken:

Technisch Coordinator

Over de functie


Voor ons regiokantoor Noord-West, kantoorhoudend in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een:

Technisch Coördinator (1 fte)

Als Technisch Coördinator voer je binnen de regio planmatig en correctief onderhoud uit aan de wooncomplexen van je portefeuille, die zich bevinden in diverse plaatsen in Noord-Holland, met uitzondering van Amsterdam. Je werkt, vanuit ons kantoor in Heerhugowaard, samen met het verhuur-, beheer en techniek team in de regio, Daarnaast heb je contact met centrale afdelingen op ons hoofdkantoor zoals Customer Relations en Afdeling Techniek. De regiomanager is je leidinggevende.

Je bent verantwoordelijk voor het technisch management en voor het coördineren van onze leveranciers. Met deze leveranciers bewaak je de doelstellingen van Vesteda, waaronder de huurderstevredenheid. Je houdt toezicht op de uitvoer van dagelijks onderhoud en stuurt aan daar waar nodig. Je zorgt voor een snelle en correcte reactie op technische huurdersvragen en bewaakt langlopende en complexe meldingen en communiceert hierover met onze huurders. Je voert een conditiemeting uit en bent verantwoordelijk voor het opstellen van de meerjaren onderhoudsbegroting. Je bereidt grootschalige onderhoudsprojecten voor, begeleidt en monitort deze. Je controleert de kwaliteit en bent kritisch naar de budgetten en bewaakt deze. Ook adviseer je en ben je gesprekspartner van huurders en eigenaren over technische aangelegenheden in de portefeuille.

Over Vesteda
Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van bijna 10 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland. Wat Vesteda uniek maakt vanuit een data perspectief is dat het bedrijf zowel het investeringsmanagement en de verhuur operatie volledig in eigen beheer heeft. Vesteda is een High Performance Organisatie (HPO), waarbij de volgende 5 kernkwaliteiten centraal staan: kwaliteit van het management, openheid en actiegerichtheid, focus op de lange termijn, continue verbetering en vernieuwing en kwaliteit van medewerkers.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn in de functie zoeken wij iemand die beschikt over een uitstekend analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en technisch oog voor detail. Een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel, organisatiesensitiviteit en een proactieve werkhouding. Daarnaast begrijp je de doelstellingen van Vesteda en werkt hieraan in samenwerking met de leveranciers. 
Wij zijn op zoek naar een Technisch Coördinator die beschikt over een HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding bouwkunde of werktuigbouwkunde. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en je hebt een visie op het vak van onderhoudsmanagement. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en heb je kennis van de Engelse taal. Rijbewijs B is noodzakelijk.

Wat we je bieden:
• Een zakelijke en informele werkomgeving;
• Een mooi kantoorpand in Heerhugowaard;
• Een professioneel, gedreven en gezellig
   team;
• Een goede werk-privé balans, waarbij
   thuiswerken mogelijk is;
• Maandsalaris tussen de € 4.059,-. en
   € 5.798,-. afhankelijk van je ervaring, op
   basis van 38 uur;
• Goed pensioen via het ABP;
• Een leaseauto;
• 29 vakantiedagen en 12 ADV-dagen;
• 2% eindejaarsuitkering.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?
Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Elianne Snijdewind, Recruiter (e.snijdewind @vesteda.com) of aan Kees Korver, Regiomanager Noord-West, (k.korver@vesteda.com). Beiden zijn ook bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.