Wij zoeken:

Medewerker Financial Support

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een:


Medewerker Financial Support (0,8 – 1 fte)


Rol in de organisatie
Als Medewerker Financial Support maak je binnen het Shared Service Centre van Vesteda onderdeel uit van het team Financial Support. Het SSC van Vesteda bestaat hiernaast uit de teams Accounting,  Business Support, Collections en Quality and Improvement.

Verantwoordelijkheden
Het team Financial Support voert administratieve activiteiten op het gebied van transactieverwerking uit. Hierbij gaat het onder andere om de factuur- en betalingsverwerking, het verzorgen van de huurfacturatie, het administratief verwerken van de verkopen en het zorgdragen voor uitgaande betalingen.

Als Medewerker Financial Support draag je bij aan een efficiënte en klantgerichte uitvoer, alsmede een kwalitatief goede output van het team. Hierbij gaat het om een tijdige en correcte factuur- en bankverwerking, correct uitgevoerde in- en excasso’s, maandelijkse aansluiting van diverse grootboekrekeningen, alsmede het verzorgen van een correcte huurfacturering. Je levert een bijdrage aan het realiseren van afgesproken prestatie indicatoren (KPI’s), mede door een actieve rol bij het dagelijks te voeren voortgangs- en prestatiedialoog met jouw teamleden.

De functie biedt variatie en veel (persoonlijke) ontwikkelmogelijkheden. Een klantgerichte en professionele aanpak staat centraal. Klantwaarde en -tevredenheid zijn daarbij leidend voor  (persoonlijke) dienstverlening. Er wordt proces georiënteerd gewerkt, waarbij op basis van een heldere analyse van de toegewezen workflow, eventuele knelpunten benoemt en vervolgacties bedacht kunnen worden. Daarbij lever je als Medewerker FS een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van de onderliggende processen. Ook participeer je desgevraagd in organisatie brede verbeterprojecten.

Als Medewerker FS werk je nauw samen met je collega’s binnen het SSC. Je rapporteert hierbij aan de Teamleider FS. Je onderhoudt goede contacten met stakeholders binnen en buiten Vesteda, door hen proactief te informeren.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie van Medewerker Financial Support beschik jij over:

• Minimaal MBO werk- en denkniveau met een gerichte financiële opleiding;
• Minimaal 3 jaar werkervaring in relevante, vergelijkbare, functies;
• Bij voorkeur kennis van het werken met een ERP systeem (Tobias AX);
• Ervaring met een Shared Service Center in een veranderende omgeving;
• Kennis van klantprocessen, procedures en werkwijzen in de vastgoedbranche is een pre;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en kennis van de Engelse taal;

Verder zoeken we een klantgerichte en proactieve collega. Binnen het team Financial Support wordt verwacht dat je goed kunt samenwerken en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Het wordt zeer op prijs gesteld als je initiatief toont en je zelfredzaam bent in je rol. Daarnaast ga je accuraat en zorgvuldig te werk en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.


Wat we je bieden
• Een inspirerende werkomgeving waarbij je gestimuleerd wordt je kwaliteiten en talenten verder te ontwikkelen;
• Een zakelijke en informele werkomgeving, goede koffie;
• Een mooi kantoor aan de rand van de Zuid-As te Amsterdam, uitstekend bereikbaar met het OV;
• Een professioneel, gedreven en gezellig team;
• Maandsalaris tussen de € 2.645,- en
€ 3.779,- afhankelijk van je ervaring, op
basis van 38 uur;
• Goed pensioen via het ABP;
• 29 vakantiedagen en 12 ADV-dagen;
• 2% Eindejaarsuitkering.

Solliciteren

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Elianne Snijdewind, Recruiter (e.snijdewind@vesteda.com) of aan Huub Eitjes, Teamleider Financial Support A.I. (H.eitjes@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.