Wij zoeken:

Business Controller Operations

Over de functie

De Business Controller Operations rapporteert aan de Manager Control en maakt met een aantal collega’s deel uit van het team Control.

Je hebt een uitgesproken rol vanuit de Finance & Control discipline bij het ondersteunen van de afdeling Operations in brede zin, alsmede het soepel laten verlopen van de planning en control cyclus (maand- en kwartaalafsluiting, budget, prognose, rapportages) voor de afdeling Operations.

Je fungeert als sparringpartner voor het management en team van Operations voor wat betreft exploitatie gerelateerde vraagstukken. Als Business Controller Operations coördineer, toets en challenge je en heb je een onafhankelijke, kritische, objectieve positie binnen het team Operations.

Werkzaamheden

  • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de werkzaamheden binnen de planning en control cyclus, inclusief optimalisatie en quality checks periodeafsluiting, budgettering en prognoses incl. checks & balances, tijdige totstandkoming en analyses voor Operations.
  • Je ondersteunt bij interne rapportages in brede zin, waaronder dashboard met kpi’s, maand- en kwartaalrapportages. Control screent, analyseert en ‘verrijkt’ de rapportages met toelichtingen.
  • Je ondersteunt bij de budgettering, analyse, prognosticering van de managementlasten en de vergoedingen.
  • Je hebt een belangrijke rol bij het Meerjarenplan (MJP)/Begroting: procesinrichting, bewaken van deadlines, (tussentijdse) screening en analyse van uitkomsten en de controle op alignement met de kaderbrief.
  • Je bent betrokken bij de maandafsluiting van Tobias AX door de overall beoordeling en screening.
  • Je begeleidt de totstandkoming van business cases bij het opzetten van nieuwe diensten en/of bij nieuwe PMC’s.
  • Je draagt bij aan het inrichten, borgen en optimaliseren van processen en het bewaken van de naleving van ISAE key controls.
  • Je levert gevraagd en ongevraagd advies en hebt een proactieve houding in afdelingsoverleggen en in de afstemming met de overige leden van het F&C team.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn in de functie van Business Controller Operations zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige kandidaat die gericht is op samenwerken als verbindende schakel tussen Finance en de Business.

Je beschikt over een uitstekende kennis van en ervaring met het maken van rapportages, het structureren van data en het analyseren van financiële informatie. Daarnaast ben je bekend met exploitatiemodellen en herken je vastgoed en project gerelateerde risico’s.

Je bent resultaatgericht, accuraat en zorgvuldig. Je hebt een hands-on-mentaliteit maar ook een sterk analytisch denkvermogen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Een teamplayer, die service gericht is, met overtuigingskracht.

Uiteraard ben je nauwkeurig, contentieus en ben je gericht op het behalen van deadlines. Tevens beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

De kandidaat die wij zoeken heeft een HBO of WO opleiding (bij voorkeur bedrijfseconomie, bedrijfskunde, accountancy) afgerond met (aanvullende) vastgoedspecialisatie en beschikt daarnaast over minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.

Je hebt uitstekende kennis van vastgoedrekenkunde, -waardering en -terminologie. Tot slot heeft de beoogde kandidaat kennis van MS Office en datawarehouse (analyse) omgevingen.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?
Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Elianne Snijdewind, Recruiter (e.snijdewind@vesteda.com) of aan Ferry Oudenaller, Manager Business Control (f.oudenaller@vesteda.com). Beiden zijn ook bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.