Wij zoeken:

Business Intelligence Specialist

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een:


Business Intelligence Specialist (1fte)

Over de functie
Als Business Intelligence Specialist ben je zowel actief met de back-end ETL als de front-end dashboarding. Er wordt van je verwacht dat jij naast technische kennis ook het bedrijf en haar processen leert kennen om zo de context achter de data goed te begrijpen. Hiervoor wordt er verwacht dat jij proactief en zelfstandig je weg door het bedrijf kan vinden om te schakelen met interne stakeholders. In deze functie krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Het data warehouse maakt gebruik van de state-of-the-art Microsoft BI stack; Azure Data Lake gen2, Azure SQL databases, Snowflake, Azure Data Factory, Azure Analysis Services, Power BI en TimeXtender als DWH automation tooling.


Over de afdeling

Binnen Vesteda zet de afdeling Digital & Innovation zich in om de huidige digitale omgeving in stand te houden, terwijl er actief gekeken wordt naar hoe de organisatie zich met innovatie kan onderscheiden van de rest. Het BI en Data Science team is onderdeel van het Digital & Innovation team.
Het Business Intelligence team is verantwoordelijk voor het beheren en creëren van (nieuwe) rapportages/dashboards, het ontsluiten van nieuwe databronnen, het (door)ontwikkelen van het data model en het beantwoorden van ad hoc data-gerelateerde vraagstukken. Het bieden van self-service BI functionaliteit aan de business is momenteel in volle gang. Het BI team is samengesteld uit interne en externe medewerkers. Dit maakt dat een wendbare houding en communicatief sterke vaardigheden vereist zijn. Het team gebruikt bovendien de Agile methodiek waardoor het belangrijk is dat je én goed met anderen kan samenwerken én zelfstanding taken kan oppakken.


Over Vesteda

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van bijna 10 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland. Wat Vesteda uniek maakt vanuit een data perspectief is dat het bedrijf zowel het investeringsmanagement en de verhuur operatie volledig in eigen beheer heeft.
Vesteda is een High Performance Organisatie (HPO), waarbij de volgende 5 kernkwaliteiten centraal staan: kwaliteit van het management, openheid en actiegerichtheid, focus op de lange termijn, continue verbetering en vernieuwing en kwaliteit van medewerkers.

Succesfactoren

• HBO/WO werk- en denkniveau;
• Ruime ervaring met SQL en data modellering;
• Aantoonbare ervaring met DAX en Power BI;
• Ervaring met Snowflake, Azure Data Factory, TimeXtender, Tobias AX of vastgoed is een pré, maar niet noodzakelijk.

Verder bieden wij nog:
• Een leerzame en dynamische werkomgeving waar iedereen zich
   thuis voelt;
• Een passend salaris;
• Een mooi kantoor aan de rand van de Zuid-As te Amsterdam,
   uitstekend bereikbaar met het OV;
• Een professioneel, gedreven en gezellig team;
• Een goede werk-privé balans, waarbij thuiswerken mogelijk is;
   Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden,
   waaronder een goed pensioen via het ABP, 29 vakantiedagen en
   12 ADV-dagen en een bonusregeling.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Elianne Snijdewind, Recruiter (e.snijdewind @vesteda.com) of aan Wendy de Ridder, Teamleider BI & Data Science (w.deridder@vesteda.com). Beiden zijn ook bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.