Wij zoeken:

Stagiaire Operations

Over de functie

Binnen onze afdeling Operations, regio West (met regiokantoor Rijswijk), zijn we op zoek naar een

Stagiaire Operations (0,8-1fte)

Tijdens een stage binnen Vesteda ga je een kijkje in de keuken nemen van een organisatie die haar eigen woningen beheert, verhuurt en onderhoudt. Gedurende deze stage ga je onder andere kennismaken met de rol van Technisch Coördinator (TC-er) bij Vesteda. Na het inwerken onder toezicht van de TC-er zul je zelfstandig taken gaan uitvoeren rondom beoordelen en uitzetten van renovaties (Badkamer, Toilet en Keukens).

Dit betekent inhoudelijk dat je aan de slag gaat met bijvoorbeeld:

  • Badkamer/toilet/keuken renovaties; technisch beoordelen en opdrachten uitzetten en kwaliteit uitvoering bewaken;
  • Toepassen van verbeteringen in dit proces: op gebied van standaardisatie/efficiency, verduurzaming, klanttevredenheid;
  • TC-er ondersteunen in dagelijks onderhoud: beoordelen van meldingen, aannemers aansturen, opdrachten uitzetten en bewaken. Waarbij onder communicatie tussen TC-er, ons contact center/telefonie, bewoner en aannemer komt kijken;
  • TC-er ondersteunen/meelopen in planmatig onderhoud en uiteenlopende bewoners kwesties behandelen: onder andere offerteaanvragen opstellen en vergelijken, meelopen bij het maken van een meer jaren onderhoudsplan en financieel bewaken realisaties versus prognoses;
  • De interne en externe klanttevredenheid altijd hoog in het vaandel willen zetten en hierop worden beoordeeld.

Je wordt tijdens de stage periode goed begeleid en we bieden je ruim de mogelijkheid om je op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn in de functie zoeken wij iemand die enthousiast is, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, secuur werkt en affiniteit heeft met techniek en onderhoud. Verder ben je gewend samen te werken met collega’s en hebt een sterke drive en verantwoordelijkheidsgevoel. Ook heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij zijn per augustus op zoek naar een stagiair(e) die bezig is met zijn/haar MBO niveau 4 opleiding en op zoek is naar stage met een minimale stageduur van 20 weken. Rijbewijs B is noodzakelijk.

Solliciteren

Interesse gekregen in deze interessante leerplek?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Larissa Kruizinga, Sr. HR Adviseur (l.kruizinga@vesteda.com) of aan Wouter Kooij (w.kooij@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.