Wij zoeken:

Juridisch Adviseur / Customer Relations

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij voor de afdeling Customer Relations op zoek naar een:

Juridisch Adviseur / Customer Relations

De afdeling Customer Relations is binnen Operations verantwoordelijk voor het verwerken en afhandelen van klachten die Operations ontvangt ten aanzien van haar dienstverlening. Er wordt in een team van adviseurs samengewerkt, die voornamelijk aan het huurrecht gerelateerde juridische vraagstukken in behandeling nemen.

Als Juridisch Adviseur / Customer Relations ben je namens Vesteda contactpersoon voor de huurders van ons vastgoed met betrekking tot klachten. Jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling en voortgangsbewaking van toegewezen klachten en zo nodig informatieverzoeken. In het geval van klachten treed je pro actief op en bij conflicten fungeer je als troubleshooter en/of mediator.

Verder draag je als professional bij door het opstellen van intern beleid en te acteren in een adviserende rol richting onze regiomanagers. Bovendien heb je veel contact met huurders en  vertegenwoordig je Vesteda zowel bij Huurcommissiezaken als bij het Kantongerecht en het Hof. 

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie zijn wij op zoek naar een klantgerichte Juridisch Adviseur / Customer Relations die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent resultaatgericht, tactvol en empathisch. Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over prima communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je beheerst naast het Nederlands ook de Engelse taal.

Verder beschik je over tenminste een afgeronde HBO-opleiding, of HBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functie op gebied van commercieel vastgoedbeheer met een uitstekende kennis van huurrecht. Uiteraard heb je hoge affiniteit met woningbeheer, kennis van klantprocessen en werkwijzen in de vastgoedbranche.

Wat we je bieden

  • Een inspirerende werkomgeving waarbij je gestimuleerd wordt je kwaliteiten en talenten verder te ontwikkelen en je de vrijheid krijgt om deze in te zetten;
  • Een zakelijke en informele werkomgeving, goede koffie;
  • Een mooi kantoor aan de rand van de Zuid-As te Amsterdam, uitstekend bereikbaar met het OV;
  • Een professioneel, gedreven en gezellig team;
  • Een goede werk-privé balans, waarbij thuiswerken mogelijk is;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed pensioen via het ABP, 29 vakantiedagen en 12 ADV-dagen en een bonusregeling.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Nynke Terpstra, Sr. HR Adviseur (n.terpstra@vesteda.com) of aan Kristel van Campen, Manager Customer & Legal Affairs (k.campen@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.