Wij zoeken:

Technisch Coördinator

Over de functie

Voor de afdeling Operations, regio Midden, kantoorhoudend in Amersfoort, zijn wij op zoek naar een:

Technisch Coördinator (1 fte)

Je voert binnen de regio planmatig en correctief onderhoud uit aan de wooncomplexen van je portefeuille (grotendeels omgeving Utrecht). Je werkt samen met het verhuur-, beheer en techniek team in de regio en je hebt contact met centrale afdelingen op ons hoofdkantoor zoals Customer Relations en Afdeling Techniek. De regiomanager is je leidinggevende.

Je bent verantwoordelijk voor het technisch management en voor het coördineren van uiteenlopende leveranciers. Met deze leveranciers bewaak je de doelstellingen van Vesteda, waaronder huurderstevredenheid. Je voert een conditiemeting uit en bent verantwoordelijk voor het opstellen van de meerjaren onderhoudsbegroting. Je bereidt grootschalige onderhoudsprojecten voor, begeleidt en monitort deze en houdt toezicht op de uitvoer van dagelijks onderhoud en stuurt aan daar waar nodig. Je controleert de kwaliteit en ben kritisch naar de budgetten. Ook adviseer je en ben je gesprekspartner van huurders en eigenaren over technische aangelegenheden in de portefeuille.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn in de functie zoeken wij iemand die beschikt over een uitstekend analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en technisch oog voor detail. Een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel, organisatiesensitiviteit en een proactieve werkhouding. Daarnaast begrijp je de doelstellingen van Vesteda en werkt hieraan in samenwerking met de leveranciers.

Wij zijn op zoek naar een Technisch Coördinator die beschikt over een HBO werk- en denkniveau met  minimaal een afgeronde opleiding HTS bouwkunde of werktuigbouwkunde. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en je hebt een visie op het vak van onderhoudsmanagement. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en heb je kennis van de Engelse taal. Rijbewijs B is noodzakelijk. 

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Alexandra Visscher, HR Adviseur (a.visscher@vesteda.com) of aan Ellen Kreijns, Regiomanager Midden, (e.kreijns@vesteda.com). Beiden zijn ook bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.