Wij zoeken:

Regiomanager Zuid-West

Over de functie

Voor de regio Zuid-West, regiokantoor gevestigd te Rotterdam, zijn we binnen het team Operations op zoek naar een

Regiomanager (0,8-1 fte)

Als regiomanager draag je verantwoordelijkheid voor zowel het property- als het tactisch assetmanagement voor de portefeuille van circa 4.000 woningen plus bijbehorende parkeerplaatsen en COG. Je draagt zorg voor de aansturing van een slagvaardige en efficiënte organisatie en uitvoering van de werkzaamheden binnen het team dat verantwoordelijk is voor de verhuur en het dagelijks beheer binnen deze regio. Ook ben je verantwoordelijk voor de tactische sturing op complexniveau in de regio, waarbij je een langdurig optimaal direct en indirect rendement weet te realiseren.

Je rapporteert aan en ontvangt leiding van de Chief Operations Officer (COO). Daarnaast werk je samen met de andere regiomanagers en diverse andere afdelingen binnen Vesteda.

Verantwoordelijkheden en taken

  • De aansturing van het team bestaande uit 10 personen, waarbij alle leidinggevende verantwoordelijkheden komen kijken (werving en selectie, performancemanagement, opleiding/training en ontwikkeling, verzuim etc.);
  • De vertaling van de strategische doelstellingen naar concrete acties binnen het regioteam;
  • Resultaatverantwoordelijkheid, inclusief bemensing en budget van jouw regio;
  • Je stuurt op een goede huurderstevredenheid van de huurders in jouw regio;
  • Verder ben je verantwoordelijk voor jouw portefeuille voor het direct (exploitatieresultaat) en indirect rendement (waardeontwikkeling);
  • Je treedt op als adviseur/gesprekspartner met betrekking tot marktontwikkelingen (zowel intern als extern);
  • De communicatie met VvE’s, HBV’s en overige stakeholders in de regio;
  • Het opstellen van complexbeleidsplannen, meerjarenplannen, complexbegrotingen, holdsell analyse, markthuren en jaarlijkse huurverhoging;
  • De beoordeling en goedkeuring van kwartaaltaxaties en complexaankopen ten behoeve van investeringsvoorstellen (kwaliteit, rendement, risico’s, locatie PMC);
  • De aanlevering van eerste verhuurvoorstel, het in exploitatie nemen van complexaankopen en de eerste verhuur bij nieuwbouw.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn in de functie van regiomanager zijn wij op zoek naar een ondernemende, communicatief vaardige kandidaat die gericht is op samenwerken. Je bent klantgericht, gestructureerd en planmatig en beschikt over overtuigingskracht. Verder ben je iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je bovendien over de nodige organisatiesensitiviteit.

Verder heb je bewezen HBO werk- en denkniveau en daarnaast minimaal 5 jaar ervaring in een relevante functie op het gebied van vastgoedbeheer, waarvan woningbeheer in het bijzonder. Je hebt ervaring en affiniteit met de financiële aspecten van het vastgoed(management) en kennis van de Huurwet, woningwaarderingsstelstel en rendementsberekeningen. Tevens ben je een ervaren leidinggevende, heb je een goede beheersing van de Engelse taal en beheers je de Nederlands taal uitstekend. 

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan via onderstaande sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Alexandra Visscher, HR Adviseur (a.visscher@vesteda.com) of aan Astrid Schlüter, Chief Operations Officer (a.schluter@vesteda.com). Beiden zijn ook bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656 (optie 5).

Een pre-employment screening (waaronder een financiële controle) is onderdeel van het sollicitatieproces en mogelijk een assessment. 

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.