Wij zoeken:

Medewerker Customer Service

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij ter uitbreiding van de afdeling Customer Service zijn op zoek naar een:

Medewerker Customer Service 1e lijn (0,8-1 fte) 

Ben jij graag het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt? Zie jij het als een uitdaging om op iedere vraag een antwoord te geven? Ben je flexibel, heb je affiniteit met de vastgoedbranche en vind je het leuk om veel contact te hebben met huurders en potentiële huurders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je een visuele weergave van deze vacature en nog beter inzicht in wat deze baan echt inhoudt? Klik dan hier.

Als Medewerker Customer Service 1e lijn ben je het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) huurders. Onze focus ligt op een goede bereikbaarheid, service- en klantgerichte benadering, een nette en zorgvuldige afhandeling waarbij klanttevredenheid centraal staat. Hier ben jij samen met een hecht team van ongeveer 8 directe collega's verantwoordelijk voor. Daarnaast heb je veelvuldig contact en werk je nauw samen met andere afdelingen binnen Vesteda.

Verantwoordelijkheden
Je beantwoordt alle inkomende telefoongesprekken op een efficiënte wijze en volgens de telefoonetiquette. Je staat voornamelijk onze huurders en potentiële huurders te woord. Hierbij kan je o.a. vragen krijgen van woningzoekenden over het inschrijfproces of over de huurwoningen zelf. Daarnaast spreek je ook huidige huurders over bijvoorbeeld wijzigingen in de verhuurovereenkomst of (spoed)storingen in hun woning.

Het is jouw verantwoordelijkheid om alle huurders zo goed mogelijk verder te helpen. Indien nodig verbind je hen op een correcte en snelle wijze door. Je vangt urgente storingen op en legt deze op de juiste plek in de organisatie neer of dient direct een reparatieverzoek bij onze leveranciers in. Daarbij verricht je licht administratief werk (zoals het per e-mail bevestigen van afspraken of het informeren van collega’s). Tevens beheer je samen met je collega’s de algemene e-mailbox.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie van Medewerker Customer Service 1e lijn zijn wij op zoek naar een klantgerichte medewerker die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent resultaatgericht, tactvol en empathisch. Affiniteit met techniek is een pre. Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over goede communicatieve vaardigheden. De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift uitstekend.

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante ervaring in de zakelijke dienstverlening. De kandidaat die wij zoeken is fulltime beschikbaar en beschikt over organisatie sensitiviteit, oog voor detail en een proactieve werkhouding. Uiteraard heb je hoge affiniteit met commerciële dienstverlening en de vastgoedbranche.

Hiervoor krijg je een uitdagende baan terug, met markconform salaris (dat start vanaf €2.300 p/m (o.b.v. fulltime dienstverband)). Je maakt onderdeel uit van een hecht team en een organisatie waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat en doorgroeimogelijkheden en kansen geboden worden. 

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Alexandra Visscher, HR Adviseur (a.visscher@vesteda.com) of aan Kristel van Campen, Manager Customer Relations (k.campen@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.