Wij zoeken:

Specialist Acquisitions & Development

Over de functie

Binnen Vesteda, team Acquisitions & Development, zijn wij op zoek naar een:

Specialist Acquisitions & Development (1 fte)

Het team Acquisitions & Development verwerft turn-key projecten met huurwoningen zodat deze kunnen worden toegevoegd aan de portefeuille van Vesteda. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor grootschalige renovatie- en verduurzamingsprojecten binnen de bestaande portefeuille.

Als Specialist Acquisitions & Development ben je onderdeel van een multidisciplinair projectteam dat werkt aan kansen tot nieuw kwaliteitsproduct en aantrekkelijke belegging voor Vesteda’s portefeuille. De Specialist A&D is betrokken bij veel projecten en maakt hierdoor in de volle breedte kennis met de verschillende aspecten die bij het vak komen kijken.  

Je rapporteert aan en ontvangt functioneel leiding van een Senior Acquisitions & Development Manager. Je valt hiërarchisch onder de Chief Investment Officer (CIO). Daarnaast werk je  nauw samen met de andere Acquisitions & Development Managers, Technisch Acquisitions & Development Managers en andere afdelingen binnen Vesteda.

Taken & Verantwoordelijkheden

  • Je ondersteunt bij het genereren van kansen en denkt in hoog tempo mee bij de eerste beoordeling van potentiële acquisities. In deze beoordeling spelen o.a. de strategische aantrekkelijkheid voor Vesteda, de Product/Markt combinatie, de kwaliteit van ontwerp, de techniek, de duurzaamheid, de juridisch/fiscale aspecten, het risico management en waardering/rendement een belangrijke rol.
  • Daarnaast ondersteun je de Medior en Senior Acquisitions & Development Managers bij de uitwerking van de transactie. Je ondersteunt en/of draagt deelverantwoordelijkheden bij productoptimalisatie, de onderhandelingen met de leverancier over de Intentieovereenkomst en Transactiedocumentatie, het Due Diligence proces en het opstellen van de documenten ter interne besluitvorming op.
  • Je zet de eerste stappen in het opbouwen van een netwerk aan business partners waaruit je in de toekomst zelfstandig leads kan genereren. Misschien weet je nu al af en toe een interessante lead te genereren.
  • Je doet ondernemend onderzoek in de markt en houd de openbare nieuwsbronnen nauwgezet in de gaten om kansen te identificeren.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn in de functie van Specialist Acquisitions & Development beschik jij over:

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding met technische dan wel economische afstudeerrichting, of vergelijkbaar;
  • Je hebt je opleiding net afgerond of zet je tweede stap in je loopbaan (0-3 jaar werkervaring);
  • Aantoonbare relevante succesvolle werkervaring in een financieel/economische of bouwtechnische functie;
  • Affiniteit met vastgoed, woningverhuur en het verduurzamen van woningbouw;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Daarnaast ben je analytisch, kritisch, commercieel en ondernemend. Als professional ben je in staat om goed samen te werken met je collega’s, maar ook zelfstandig en proactief te kunnen acteren. Ook herken jij je in onze kernwaarden vertrouwend, samenwerken, ambitieus, ondernemend en servicegericht.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Alexandra Visscher, HR Adviseur (a.visscher@vesteda.com) of aan Pieter Knauff, Chief Investment Officer (p.knauff@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.