Wij zoeken:

Regiocoördinator (met verhuurtaken)

Over de functie

Voor het Regiokantoor Noord zijn we binnen team Operations op zoek naar een 

Regiocoördinator (met verhuurtaken, 32-40 uur p.w.)

Als Regiocoördinator ben je de rechterhand van de Regiomanager. Je werkt vanuit ons regiokantoor in Assen, dit is tevens je standplaats. Je werkgebied is grotendeels in Groningen. Je bent aanspreekpunt voor de facilitaire zaken van het kantoor. Je rapporteert aan de Regiomanager, ondersteunt hem inhoudelijk in alle taken en neemt waar bij zijn afwezigheid.

Je bent een verbinder. Relatiemanagement is in de breedste zin van het woord een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Zo onderhoud je onder andere goede contacten met de HBV en VVE besturen, leveranciers en stuur je (externe) huismeesters aan. Je vervult een verbindende rol binnen het regioteam Noord. Naast je Regiocoördinator taken voer je ca. 8 uur per week verhuurtaken uit en ondersteun je diverse disciplines binnen het regioteam.

Verantwoordelijkheden en Taken

 • Contactpersoon en aanspreekpunt voor Regiokantoor Assen;
 • Beheren en input leveren op basis van kennis van complex en bewoners van dossiers: bijvoorbeeld complexbeleidsplannen, VvE-stukken, tuinonderhoud- of schoonmaakcontracten;
 • Inhoudelijk voorbereiden van overleggen met opdrachtgevers, VvE’s en HBV’s;
 • Het zelfstandig bijwonen van overleggen met VvE’s en HBV’s;
 • Onderhouden van de contacten, aansturing en performancebewaking van VvE’s, in samenwerking met de (interne) VvE-beheerder;
 • Contactpersoon voor afdeling Servicekosten en Customer Service voor complex-specifieke zaken en in voorkomende gevallen ook bij individuele huurderskwesties;
 • Vanuit complexkennis een adviserende rol ten aanzien van servicekosten afrekeningen;
 • Signaleren en adviseren aan de Regiomanager betreffende operationele en personele zaken binnen de regio;
 • Ondersteuning bij instroom nieuwbouw;
 • Verzorgen van communicatie op complexniveau;
 • Distribueren van rapportages aan teamleden;
 • Verhuur gerelateerde taken (ca. 8 uur per week): je biedt structureel ca. 8 uur per week ondersteuning aan het verhuurproces in de vorm van het plannen en uitvoeren van inspecties.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie van Regiocoördinator zijn wij op zoek naar een klantgerichte medewerker die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent een teamplayer, resultaatgericht, accuraat en empathisch. Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over goede communicatieve vaardigheden. De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift uitstekend.

Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, waarvan woningbeheer en -verhuur in het bijzonder. De kandidaat die we zoeken heeft bovendien kennis van klantprocessen, procedures en werkwijzen in de vastgoedbranche. Daarnaast ben je flexibel, pragmatisch en ondernemend, aangezien de diversiteit aan gesprekspartners en situaties groot is.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Alexandra Visscher, HR Adviseur (a.visscher@vesteda.com) of aan Martijn Bralts, Regiomanager Noord-Oost (m.bralts@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.