Wij zoeken:

Legal Assistant

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij binnen het team Legal & Compliance per direct op zoek naar een:

Legal Assistant (tijdelijk 24 uur p.w.)

Als Legal Assistant rapporteer je aan de General Counsel en maak je deel uit van een ambitieus team,  bestaande uit vier Legal Counsels, een Compliance Officer en een Compliance medewerker. Je bent de duizendpoot en de backbone van deze dynamische afdeling.

Je signaleert, bent proactief en toont ownership m.b.t. alle administratief juridische werkzaamheden bij  de juridische begeleiding van aan vastgoed gerelateerde activiteiten. Daarnaast ondersteun je de Compliance collega’s bij compliance activiteiten.  Als Legal Assistant ben je niet alleen onderdeel van het Legal & Compliance team, maar ook van de Management Assistentes, bestaande uit 5 collega’s. 

Verder een voorbeeld van hoe jouw werkdag eruit ziet: 

's Morgens kom je aan op het mooie hoofdkantoor aan de Boelelaan. Na een kop koffie en kletspraatje met je collega's, check je eerst je eigen mail of er urgente verzoeken zijn binnengekomen en de Legal inbox voor verzoeken vanuit de organisatie. Na wat belangrijke mailtjes te hebben beantwoordt (oa van de General Counsel) ga je aan de slag met CDD verzoeken. Na een gezellige lunch met collega's werk je de (bijgewoonde) vergaderingen bij. Je keurt de notulen goed, stelt de besluitlijsten op, werkt het overzicht bij en rapporteert dit aan de General Counsel. Tussendoor krijg je wat telefoontjes van de juristen en een verzoek of je een volmacht bij de notaris kunt laten legaliseren. Nadat je klaar bent met de vergaderingen, bel je de notaris even en je kunt daar zo al terecht. Je print alle documenten uit en loopt eventjes naar het notariskantoor op de Zuidas. 

Bij terugkomst haal je nog wat te drinken, komt nog wat collega’s tegen van andere afdelingen en kletst wat bij. Daarna behandel je de rest van je e-mailtjes die in de tussentijd zijn binnengekomen.

Tijd voor onze teammeeting. Tijdens de vergadering neem jij deel aan de vergadering, vertel je waar je je mee bezighoudt en houd jij de actiepunten bij voor het team. Na de teammeeting maak je nog wat laatste werkzaamheden af, waar je nog niet aan toe bent gekomen, en is het tijd om naar huis te gaan. 

Verantwoordelijkheden en taken

 • Eerste aanspreekpunt voor Legal & Compliance;
 • Secretariële ondersteuning van het juridische traject van acquisitie- en dispositieprojecten;
 • Coördineren van ondertekening contracten en andere juridische documenten en deze proactief beheren;
 • Agendabeheer;
 • Voorbereiding van vergaderingen, notuleren en uitwerken van vergaderingen, besluitenlijsten opstellen en voortgangsbewaking en initiëren actiepunten;
 • Beheren registraties en deponeringen bij de Kamer van Koophandel;
 • Kadastrale gegevens opvragen vanuit het Kadaster;
 • CDD onderzoeken voorbereiden/ onderzoeken;
 • Bankgaranties bewaken en retourneren;
 • Volmachten legaliseren;
 • E-mailboxen beheren;
 • Opstellen van standaard documenten (NDA’s, volmachten, etc.).Succesfactoren

Voor deze functie zoeken we een tijdelijke organisatie-sensitieve en proactieve collega, die zich thuisvoelt in een dynamische omgeving. Om succesvol te zijn in deze functie voel jij je thuis in een spilrol, toon jij ownership en ben je ondernemend. Met jouw accurate inslag en scherp oog voor kwaliteit neem jij de lead in processen die jij beheert, vind je het fijn om te ontzorgen en zie en initieer jij kansen.

Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een juridische en/of secretariële studierichting. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring in een relevante functie op het gebied van vastgoedmanagement of ervaring als Legal Assistant in een andere branche. Je bent gewend om te werken in een digitale omgeving en je bent goed thuis in Microsoft Office.

 

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Larissa Kruizinga, Sr. HR Adviseur (l.kruizinga@vesteda.com). Zij is bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.