Wij zoeken:

CDD analist

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we binnen het team Legal & Compliance op zoek naar een: 

CDD Analist (medior)

Verantwoordelijkheden

Als CDD analist ga jij de strijd aan tegen witwassen, fraude en terrorisme.

Je analyseert dossiers van huurders, kopers en andere zakelijke partijen voordat Vesteda een contractuele relatie aangaat. Je verifieert hiervoor identiteit en/of bedrijfsgegevens van de cliënt en voert verder onderzoek uit naar de cliënt aan de hand van KvK uittreksels, jaarrekeningen, financiële stukken, organisatiestructuren en online onderzoek.

Je vormt het eerste aanspreekpunt voor de afdeling Operations voor vragen en advies op het gebied van CDD.

Je werkt in deze functie samen met de Compliance Officer en staat direct in contact met medewerkers van de afdeling Operations, die verantwoordelijk zijn voor de verhuur en verkoop van woningen.

Bijzonderheden of directe risico’s leg je overzichtelijk vast en bespreek je met de Compliance Officer. Je adviseert over het cliëntdossier aan de COO. 

Succesfactoren

Voor deze functie zoeken we een onderzoekende en leergierige collega, die zich snel thuis voelt in een dynamische omgeving. Je bent analytisch sterk, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Verder heb je een groot inlevingsvermogen en ben je in staat complexe materie snel eigen te maken.

Verder beschik je over een afgeronde Mbo/Hbo opleiding en breng je minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring met CDD binnen de juridische en/of financiële sector mee. Je hebt kennis van de Wwft en je beschikt bovendien over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).

Solliciteren

Ben je bovendien snel beschikbaar voor 32-40 uur per week en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier. 

Vragen kunnen gericht worden aan Larissa Kruizinga, Senior HR Adviseur (l.kruizinga@vesteda.com) of aan Patricia Bartman, Compliance Officer (p.bartman@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.