Wij zoeken:

Medewerker Customer Relations

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij voor de afdeling Customer Relations op zoek naar een:

Medewerker Customer Relations 

De afdeling Customer Relations is binnen Operations verantwoordelijk voor het verwerken en afhandelen van klachten welke Operations ontvangt ten aanzien van haar dienstverlening. Er wordt in een team van adviseurs samengewerkt, die juridische vraagstukken die huurrecht gerelateerd zijn in behandeling nemen.

Als medewerker Customer Relations ben je contactpersoon namens Vesteda voor de huurders van ons vastgoed met betrekking tot klachten. Jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling en voortgangsbewaking van toegewezen klachten en zo nodig informatieverzoeken. In het geval van klachten treed je pro actief op en bij conflicten fungeer je als troubleshooter en/of mediator.

Verder draag je als professional bij door het opstellen van intern beleid en te acteren in een adviserende rol richting onze regiomanagers. Bovendien heb je veel contact met huurders en huurder belangen verenigingen en vertegenwoordig je Vesteda bij Huurcommissiezaken als bij het Kantonrecht of het Hof. 

 

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie zijn wij op zoek naar een klantgerichte medewerker Customer Relations die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent resultaatgericht, tactvol en empathisch. Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over prima communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je beheerst naast het Nederlands ook de Engelse taal.

Verder beschik je over tenminste een afgeronde HBO opleiding, of HBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante functie op gebied van commercieel vastgoedbeheer met een uitstekende kennis van huurrecht. Uiteraard heb je hoge affiniteit met woningbeheer, kennis van klantprocessen en werkwijzen in de vastgoedbranche.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Alexandra Visscher, HR Adviseur (a.visscher@vesteda.com) of aan Kristel van Campen, Manager Customer Relations (k.campen@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.