Wij zoeken:

Internal Auditor

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een: 

Internal Auditor

Thuis bij Vesteda. Dat geldt voor onze huurders, de investeerders die in ons fonds investeren en de medewerkers die bij ons bedrijf werken. Onze missie is om ervoor te zorgen dat onze belangrijkste stakeholders zich thuis voelen bij Vesteda. We willen de beste verhuurder van Nederland zijn door beter te presteren op het gebied van huurderstevredenheid, duurzaamheid en financiële prestaties.

Internal Audit draagt daar aan en bij en levert elke dag toegevoegde waarde.

Als Internal Auditor beoordeel je de effectiviteit en beheersing van de belangrijkste risico’s binnen Vesteda, waarbij er volop ruimte is om je in de breedte als diepte te ontwikkelen.

Als Internal Auditor werk jij aan meerdere audits tegelijk, deze zijn operationeel, financieel en IT gericht. Zowel zelfstandig als in teamverband.

Jij stelt het plan van aanpak op en bepaalt de normenkaders voor het opstellen van jouw onderzoek en rapportage Dit doe je zelfstandig, maar niet alleen! We ondersteunen en helpen jou te groeien, zowel qua inhoud als professional. We challengen en denken met je mee, zodat jij conceptueel, analytisch en als trusted advisor mag groeien. Adviseren? Dat kan jij! Zowel gevraagd als ongevraagd. Op het gebied van procesoptimalisatie, interne beheersing en risicomanagement denk jij pro-actief mee. Want daarmee komen we verder bij Vesteda. 

Je staat aan het begin van je carrière en bent een leergierige professional die snel de weg vindt in een organisatie en graag initiatief en ondernemerschap toont. Je bent communicatief sterk en durft ook constructief tegengas te geven, want van het goede gesprek houden wij. Verder beschik je over humor, drive en ambitie om samen met jouw collega’s het beste resultaat te leveren voor onze stakeholders.

Succesfactoren

Wat jou verder onze nieuwe collega maakt?

  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding en bezig met een relevante postdoctorale opleiding zoals RA, RE of RO;
  • Je hebt minstens 1-3 jaar relevante auditervaring;
  • Goede analytische, project management en probleem oplossende vaardigheden;
  • Je denkt in structuren en verbanden, je onderscheidt patronen en verbanden in schijnbaar niet gerelateerde situaties;
  • Organisatie sensitief, gevoel voor interne verhoudingen. Identificeert op natuurlijke wijze bestaande belangen en gevoeligheden;
  • Affiniteit en/of ervaring met data-analyse technieken en IT applicaties;
  • Een open leergierig houding waarbij integriteit en respect voor anderen centraal staat;
  • Uitstekende sociale vaardigheden voor het werken in teamverband en het onderhouden van een goede relatie op alle niveaus binnen Vesteda.

 

Solliciteren

De positie is exclusief verleend aan Oliver James. Tewes Financial Recruitment. Voor vragen of sollicitaties kan contact op worden genomen met Maxime Hermarij via Maxime.Hermarij@oliverjames.com. Een assessment kan mogelijk een onderdeel zijn van de procedure.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.