Wij zoeken:

Internal Auditor

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een: 


Internal Auditor

Thuis bij Vesteda. Dat geldt voor onze huurders, de investeerders die in ons fonds investeren en de medewerkers die bij ons bedrijf werken. Onze missie is om ervoor te zorgen dat onze belangrijkste stakeholders zich thuis voelen bij Vesteda. En we willen de beste verhuurder van Nederland zijn door beter te presteren op het gebied van huurderstevredenheid, duurzaamheid en financiële prestaties.

Internal Audit draagt daar aan bij, door de effectiviteit en beheersing van de belangrijkste risico's binnen Vesteda te beoordelen. Als Internal Auditor werk jij op meerdere audits tegelijk, deze zijn operationeel, financieel en IT gericht. Jij stelt het plan van aanpak op en bepaalt de normenkaders voor het opstellen van jouw onderzoek en rapportage. Zowel zelfstandig als in teamverband. Samen met de Manager Internal Audit en collega Internal Auditor rapporteer je aan de CEO en de Audit Committee.

Adviseren? Dat kan jij! Zowel gevraagd als ongevraagd. Op het gebied van procesoptimalisatie, interne beheersing en risicomanagement denk jij pro-actief mee. Want daarmee komen we verder bij Vesteda. 

Verantwoordelijkheden en taken

 • Voert op basis van meerjarenrisicoanalyse zelfstandig en onafhankelijk interne audits uit naar de governance, de werking van het risicomanagementsysteem en de effectiviteit van de interne beheersing. Dit doe je door het uitvoeren van operational audits, compliance audits, IT audits, projectaudits en reviews.
 • De tijdige en juiste uitvoering van audits en advieswerkzaamheden. De Auditor verzorgt het vooronderzoek, de opzet en planning van de audit, de uitvoering, de dossiervoering, de communicatie met lijnmanagement en afronding van de opdracht.
 • Opstellen van auditrapportages; zelfstandige rapportages met bevindingen en aanbevelingen gericht op verbetering van efficiency en effectiviteit van interne beheersing.
 • Adviseert in algemene zin omtrent procesinrichting en interne beheersing en doet voorstellen tot optimalisatie die voortkomen uit observaties en bevindingen.
 • Samen met de Manager Internal Audit verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging (systeem) van de Internal Audit Functie.

 

 

Succesfactoren

Je bent een ervaren auditor die snel de weg vindt in een organisatie en graag initiatief toont. Je bent communicatief sterk en durft ook tegengas te geven. Verder beschik je over humor, drive en ambitie om samen met jouw collega’s het beste resultaat te leveren voor onze stakeholders. Wat jou verder onze nieuwe collega maakt?

 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een RA, RE/CISA of RO/CIA;
 • Relevante auditervaring;
 • Goede analytische, project management en probleem oplossende vaardigheden;
 • Affiniteit en/of ervaring met data-analyse technieken en IT applicaties;
 • Een open leergierig houding waarbij integriteit en respect voor anderen centraal staat;
 • Uitstekende sociale vaardigheden voor het werken in teamverband en het onderhouden van een goede relatie op alle niveaus binnen Vesteda.

 

Solliciteren

De positie is exclusief verleend aan Tewes Financial Recruitment. Voor vragen of sollicitaties kan contact op worden genomen met Mark Tewes via mark@tewes.nl.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.