Wij zoeken:

Business Intelligence Specialist

Over de functie

Binnen Vesteda zet de afdeling Digital & Innovation zich in om de huidige digitale omgeving in stand te houden terwijl er actief gekeken wordt naar hoe de organisatie zich met innovatie kan onderscheiden van de rest.

Recent heeft Vesteda een digitale transitie ondergaan waarin er is overgegaan naar een nieuw ERP systeem, CRM systeem en nieuwe website. Tijdens deze transitie is er ook een nieuw data warehouse opgezet, wat betekent dat er nog volop nieuwe data producten te ontwikkelen zijn.

Het Business Intelligence team is verantwoordelijk voor het beheren en creëren van (nieuwe) rapportages/dashboards, het ontsluiten van nieuwe databronnen, het (door)ontwikkelen van het data model en het beantwoorden van ad hoc data-gerelateerde vraagstukken. Het BI team is samengesteld uit interne en externe medewerkers. Dit maakt dat een wendbare houding en communicatief sterke vaardigheden vereist zijn. Het team gebruikt bovendien de Scrum methodiek waardoor het belangrijk is dat je én goed met anderen kan samenwerken én zelfstanding taken kan oppakken.

Als Business Intelligence Specialist ben je zowel actief met de back-end ETL als de front-end dashboarding. Als interne specialist wordt er verwacht dat jij naast technische kennis ook het bedrijf en haar processen leert kennen om zo context achter de data goed te begrijpen. Hiervoor wordt er verwacht dat jij proactief en zelfstandig je weg door het bedrijf kan vinden om te schakelen met interne stakeholders.

Het data warehouse maakt gebruik van de state-of-the-art Microsoft BI stack; Azure Data Lake gen2, Azure SQL databases, Azure Analysis Services, SSRS, Power BI en TimeXtender als DWH automation tooling.

Succesfactoren

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring ervaring met SQL;
  • Aantoonbare eraving met DAX en Power BI;
  • Ervaring met TimeXtender, Tobias AX of vastgoed is een pré.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Alexandra Visscher, HR Adviseur (a.visscher@vesteda.com) of aan Jelle Vegter, Teamleider BI & Data Science (j.vegter@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.