Wij zoeken:

Senior Medewerker Financial Support

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor, gelegen op de Zuidas in Amsterdam, zijn wij binnen Finance & Control op zoek naar een:

Senior Medewerker Financial Support

Als Senior Medewerker Financial Support maak je binnen het Shared Service Centre van Vesteda onderdeel uit van het team Financial Support. Het SSC van Vesteda bestaat hiernaast uit de teams Accounting, Business Support, Collections en Quality and Improvement.

Als Senior Medewerker Financial Support draag je bij aan een efficiënte en klantgerichte uitvoer, alsmede een kwalitatief goede output van het team. Hierbij gaat het om een tijdige en correcte factuur- en bankverwerking, correct uitgevoerde in- en excasso’s, maandelijkse aansluiting van diverse grootboekrekeningen, alsmede het verzorgen van een correcte huurfacturering. Je levert een bijdrage aan het realiseren van afgesproken prestatie indicatoren (KPI’s), mede door een actieve rol bij het dagelijks te voeren voortgangs- en prestatiedialoog met jouw teamleden.

De functie biedt variatie en veel (persoonlijke) ontwikkelmogelijkheden. Een klantgerichte en professionele aanpak staat centraal. Klantwaarde en -tevredenheid zijn daarbij leidend voor  (persoonlijke) dienstverlening. Er wordt proces georiënteerd gewerkt, waarbij op basis van een heldere analyse van de toegewezen workflow, eventuele knelpunten benoemt en vervolgacties bedacht kunnen worden. Daarbij lever je als Senior Medewerker FS een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van de onderliggende processen. Ook participeer je desgevraagd in organisatie brede verbeterprojecten.

Als Senior medewerker FS werk je nauw samen met je collega’s binnen het SSC. Je rapporteert hierbij aan de Teamleider FS. Samen met de Teamleider FS coördineer je de dagelijkse werkzaamheden, ook bewaak je procesafspraken en stel je procedureomschrijvingen op. Je hebt een actieve rol in procesoptimalisatie door o.a. digitalisering en automatisering. Je onderhoudt goede contacten met stakeholders binnen en buiten Vesteda, door hen proactief te informeren.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie van Senior Medewerker Financial Support beschik jij over:

  • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau met een gerichte financiële opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in relevante, vergelijkbare, functies;
  • Ervaring met debiteurenadministratie, grootboek is een absolute pré;
  • Bij voorkeur kennis van het werken met een ERP systeem (TobiasAX);
  • Ervaring met een Shared Service Center in een veranderende omgeving;
  • Kennis van klantprocessen, procedures en werkwijzen in de vastgoedbranche is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en kennis van de Engelse taal.

Verder zoeken we een klantgerichte en proactieve collega. Binnen het team Financial Support wordt verwacht dat je goed kunt samenwerken en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Het wordt van je verwacht dat je initiatief toont, zelfredzaam bent en toekomstgericht mee kunt denken. Daarnaast ga je accuraat en zorgvuldig te werk en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Alexandra Visscher, HR Adviseur (a.visscher@vesteda.com) of aan Ellen Wijn-Mulder, Teamleider Financial Support (e.wijn@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.