Wij zoeken:

Specialist Techniek & Duurzaamheid

Over de functie

Voor ons team Techniek en Duurzaamheid, dat onderdeel uitmaakt van de kernafdeling Operations, zijn we ter uitbreiding op zoek naar een

Specialist Techniek & Duurzaamheid

Als professional draag je bij door ter plaatse te adviseren op het gebied van de technische kwaliteit van en (duurzaamheid)projecten in de vastgoedportefeuille. Daarnaast adviseer je ook over het kwalitatief gewaarborgd intern begrotingsproces. Je houdt bovendien de ontwikkelingen binnen het vakgebied nauwgezet in de gaten, waardoor je in staat bent voorstellen ter verbetering van de kwaliteit te verbeteren.

Als Specialist Techniek & Duurzaamheid werk je nauw samen met de collega’s van Techniek & Duurzaamheid, de Regiomanagers en de Technische Coördinatoren in de regio’s. Je hebt diverse gesprekspartners, een ambulante rol en je rapporteert aan de Manager Procurement/Manager Techniek en Duurzaamheid a.i. Daarnaast werk je intensief samen met de collega’s Procurement, waarbij je voor een deel kan bijdragen en deelnemen aan elkaars taken en verantwoordelijkheden.

Verantwoordelijkheden en taken:

  • Adviseur op het gebied van de technische kwaliteit van en verduurzamingsprojecten in de vastgoedportefeuille, wat onder andere ter plaatse gebeurd;
  • Uitvoering geven aan de verduurzamingsbegroting, offertes aanvragen, beoordelen, controle en oplevering van de werkzaamheden;
  • Ondersteuning naar de uitvoering binnen Operations, zowel voor de inhoud als voor processen;
  • Monitoren van de planning en voortgang van de energie-labels binnen de geformuleerde ambitie en strategie;
  • Advies en ondersteuning in afhandeling grootschalige garantiezaken zowel bestaande bouw als nieuwbouw;
  • Op de hoogte blijven van wet en regelgeving op technisch georiënteerde vraagstukken en duurzaamheid;
  • Er wordt verwacht dat intensief wordt samengewerkt met de collega's Procurement en dat in onderling overleg ca 25% van de beschikbare tijd over en weer aan elkaars taken en verantwoordelijkheden wordt deel genomen c.q. bijgedragen.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie van Specialist Techniek & Duurzaamheid zijn wij op zoek naar een daadkrachtige medewerker die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent analytisch, resultaatgericht en tactvol. Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over goede communicatieve vaardigheden. De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift uitstekend, de Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur bouwkunde) aangevuld met relevante werkervaring op het gebied van technisch vastgoedmanagement. Daarnaast heeft de kandidaat die wij zoeken kennis van wet- en regelgeving op gebied van techniek en verduurzaming en in het bezit van een rijbewijs (B).

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Alexandra Visscher, HR Adviseur (a.visscher@vesteda.com) of aan Sylvia Prins, Manager Procurement en Manager Techniek&Duurzaamheid a.i. (s.prins@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.