Wij zoeken:

Medewerker Online Sales

Over de functie

De afdeling Commercial Support is binnen Vesteda Operations verantwoordelijk voor de aansluitende verhuur en de administratieve verwerking van de huurovereenkomsten en wijzigingen. Ter uitbreiding van de afdeling Commercial Support zijn wij op zoek naar:

Medewerker Online Sales m/v

Wil je een visuele weergave van deze vacature en nog beter inzicht in wat deze baan echt inhoudt? Klik dan hier.

Rol in de organisatie
In de functie Medewerker Online Sales begeleid je het proces van gekwalificeerde leads naar aansluitende verhuur.

Verantwoordelijkheden

Als medewerker Online Sales zorg je voor het intakeproces zodat onze woningen maximaal aansluitend worden verhuurd. Daarom houd je je bezig met het opvolgen en kwalificeren van leads en het juist, volledig en tijdig regelen van de daaruit voortkomende aansluitende verhuur. Je ondersteunt verhuuracties in de regio’s, door het inplannen van bezichtigingen en het aangeven van de match mogelijkheden. Ook ben je verantwoordelijk voor het tijdig uploaden van leegkomende woningen op de relevante websites, het binnen de afgesproken kaders screenen van huurders en het aanleggen van een volledig huurderdossier. Je ontvangt inbound calls, coördineert mailingen, plant bezichtigingsafspraken en bent verantwoordelijk voor het proces van aansluitende verhuur tot en met de ondertekende huurovereenkomst.

 

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie zijn wij op zoek naar een klantgerichte medewerker online sales die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent commercieel vaardig en resultaatgericht, tactvol en empathisch. Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over prima communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je beheerst naast het Nederlands ook de Engelse taal.

Herken jij jezelf in deze succesfactoren?

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau aangevuld met commerciële ervaring in de zakelijke dienstverlening. Zo heb je minimaal 2 jaar ervaring in een relevante functie op gebied van commercieel vastgoedbeheer, online sales of telefonische verhuur. Uiteraard heb je hoge affiniteit met commerciële dienstverlening en heb je goede kennis van klantprocessen, procedures en werkwijzen in de vastgoedbranche.

 

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan?

 

Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Fleur Meulendijks, Senior HR Adviseur (f.meulendijks@vesteda.com) of aan Nihad Harrach (n.harrach@vesteda.com), Manager Commercial Support. Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.