Wij zoeken:

Medewerker Customer Service 1e lijn

Over de functie

Wil je een visuele weergave van deze functie en daardoor beter inzicht in wat je daadwerkelijk gaat doen? Klik dan hier.

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij ter uitbreiding van de afdeling Customer Service zijn op zoek naar een parttime/fulltime (0,8-1 fte):

Medewerker Customer Service 1e lijn

De afdeling Customer Sevice is binnen Vesteda verantwoordelijk voor het eerste contact met onze huurders en potentiële huurders.

Rol in de organisatie
Als Medewerker Customer Service 1e lijn ben je het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) huurders. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid, service- en klantgerichte benadering en een nette en zorgvuldige afhandeling. Je werkt in een team met ongeveer 7 directe collega’s. Daarnaast heb je veelvuldig contact en werk je nauw samen met andere afdelingen binnen Vesteda.

Verantwoordelijkheden
Je beantwoordt alle inkomende telefoongesprekken op een efficiënte wijze en volgens de telefoonetiquette. Je staat voornamelijk onze huurders en potentiële huurders te woord. Hierbij kan je o.a. vragen krijgen van woningzoekenden over het inschrijfproces of over de huurwoningen zelf. Daarnaast spreek je ook huidige huurders over bijvoorbeeld wijzigingen in de verhuurovereenkomst of (spoed)storingen in hun woning. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle huurders zo goed mogelijk verder te helpen. Indien nodig verbind je hen op een correcte en snelle wijze door. Je vangt urgente storingen op en legt deze op de juiste plek in de organisatie neer of dient direct een reparatieverzoek bij onze leveranciers in. Daarbij verricht je licht administratief werk (zoals het per e-mail bevestigen van afspraken of het informeren van collega’s). Tevens beheer je samen met je collega’s de algemene e-mailbox.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie van Medewerker Customer Service 1e lijn zijn wij op zoek naar een klantgerichte medewerker die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent resultaatgericht, tactvol en empathisch. Affiniteit met techniek is een pre. Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over goede communicatieve vaardigheden. De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift uitstekend.

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante ervaring in de zakelijke dienstverlening. De kandidaat die wij zoeken is fulltime beschikbaar en beschikt over organisatie sensitiviteit, oog voor detail en een pro-actieve werkhouding. Uiteraard heb je hoge affiniteit met commerciële dienstverlening en de vastgoedbranche.

Solliciteren

Solliciteren kan via onderstaand formulier. 

Vragen kunnen gericht worden aan Nynke Terpstra, HR Adviseur (n.terpstra@vesteda.com) of aan Kristel van Campen, Manager Customer Relations (k.campen@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.