Wij zoeken:

Verhuurmedewerker

Over de functie

Wil je een visuele weergave van deze functie en daardoor beter inzicht in wat je daadwerkelijk gaat doen? Klik dan hier.

Binnen Operations voor de regio Zuid-West, met standplaats Rotterdam, zijn wij op zoek naar een bevlogen:

Verhuurmedewerker (0,6-0,8 fte)

Als Verhuurmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verhuren en opleveren van woningen. Daarnaast zorg je dat een woning in goede staat beschikbaar komt voor verhuur. 

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren en informeren van potentiële huurders bij hun woningkeuze en over het huren van een woning. Naast woningen verhuur je ook garages en parkeerruimten. 

Je voert voor- en eindcontroles van mutatiewoningen uit. Je beheert het mutatiebudget en verstrekt en controleert opdrachten voor mutatieonderhoud. 

Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor het screenen van huurders. Vervolgens draag je zorg voor de contractering, voor een correcte inhoud van de huurovereenkomsten en de oplevering van de woning aan nieuwe huurders. Ook het uitvoeren van het marketing- en promotiebeleid gericht op de werving van nieuwe huurders behoort tot je werkzaamheden. Daarnaast hou je zicht op de voortgang van aansluitend verhuurde woningen. 

Je werkt nauw samen met andere Verhuurmedewerkers, Verhuurmakelaars en Technisch Coördinatoren in jouw regio. Ook heb je regelmatig contact met diverse afdelingen op het hoofdkantoor in Amsterdam. 

Succesfactoren

Om succesvol te zijn bij Vesteda en in functie van Verhuurmedewerker zijn wij op zoek naar een klantgerichte kandidaat die persoonlijke verantwoordelijkheid laat zien. Je bent resultaat gedreven en gericht op samenwerking. Je bent ondernemend en flexibel. 

Je bent woonachtig in de regio Rotterdam, je hebt bewezen MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante commerciële functie op het gebied van vastgoedbeheer, waarvan woningbeheer in het bijzonder. Kennis van en affiniteit met techniek is een pre. Ook heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift). Rijbewijs B is noodzakelijk.

Solliciteren

Herken jij je in het gevraagde profiel en spreken de werkzaamheden je aan? Solliciteer dan nu via onderstaande sollicitatieformulier. Vragen kunnen gericht worden aan Nynke Terpstra, HR Adviseur (n.terpstra@vesteda.com) of aan Patrick Burger, Regiomanager Zuid-West (p.burger@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

 

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.