Wij zoeken:

Trainee

Over de functie

Wil jij werken bij dé ondernemende belegger in de vastgoedsector ‘woningen’? Zoek jij een traineeship waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat?

Om talenten een goede start te geven binnen Vesteda bieden wij de kans een tweejarig traineeprogramma te volgen.

Wil je een visuele weergave van het traineeship en daardoor beter inzicht in wat je daadwerkelijk gaat doen? Klik dan hier.

Het traineeship
In twee jaar tijd werk je aan drie of vier opeenvolgende projecten en werk je mee op de diverse afdelingen voor wat betreft de dagelijkse werkzaamheden. Zo krijg je een goed zicht op de werkzaamheden binnen Vesteda. Elke opdracht duurt zes tot acht maanden en voer je uit binnen verschillende afdelingen van Vesteda. Dit kan binnen de kernafdelingen Operations, Acquisitions of Portfolio Strategy. Maar ook binnen Finance zijn er volop mogelijkheden. Je staat zelf aan het roer van jouw carrière. Je gaat namelijk mede op onderzoek uit binnen welke afdelingen jij ervaring wilt op doen. Het doel is om Vesteda in de breedte te leren kennen, maar ook om jezelf en je eigen kwaliteiten te ontdekken.

Ontwikkeling
Gedurende twee jaar krijg je volop de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Je leert ‘on the job’ door de verschillende opdrachten en functies die je uitvoert. Daarnaast heb je eens per maand een workshop samen met je mede trainees. Persoonlijk leiderschap en competentie ontwikkeling staan hierbij centraal. Daarnaast heb je eens per maand een intervisiebijeenkomst of individuele coachgesprek met een vaste coach. Ook krijg je een directielid toegewezen als mentor. Tot slot werk je samen met je mede trainees aan een strategische opdracht op het gebied van duurzaamheid.

Succesfactoren

Voor wie?
Voor ons traineeship zoeken wij recent afgestudeerden aan een universitaire of HBO opleiding. Een vastgoed gerelateerde opleiding zoals Built Environment, Real Estate Management en Development of Vastgoed en Makelaardij is een pre. Kandidaten met een andere studieachtergrond en aantoonbare affiniteit met vastgoed zijn tevens welkom om te solliciteren.

Om succesvol te zijn binnen het traineeship van Vesteda zijn wij op zoek naar energieke, ambitieuze medewerkers die gericht zijn op samenwerken. Je bent klantgericht, communicatief vaardig, innovatief en ondernemend. Daarnaast ben je pro-actief en heb je een sterke motivatie om mee te bouwen aan de toekomst van Vesteda.

Wat bieden we?
Je krijgt een dienstverband voor twee jaar voor de duur van het traineeprogramma. Wij bieden een bruto maandsalaris van €2.820,- en 8% vakantietoeslag. Daarnaast kent Vesteda uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 2% eindejaarsuitkering, een variabele beloning van 6%, 29 vakantiedagen en 12 ADV dagen op jaarbasis. De functie is fulltime (40 uur per week) en je standplaats is op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het kan zijn dat je een opdracht/functie van 6 tot 8 maanden op een van onze regiokantoren in het land krijgt. Reiskosten met het OV worden volledig vergoed.

Wie is Vesteda?
Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 27.000 woningen met een waarde van €6,4 miljard (exclusief pijplijn). De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden de Randstad en de Brabantse Stedenrij.

Solliciteren

Enthousiast geworden?
Het eerst volgende traineeship start 1 september 2019. Solliciteer uiterlijk 26 mei 2019 om hiervoor in aanmerking te komen. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken (in juni) en een ontwikkelassessment (in juli). We streven er naar de procedure in de derde week van juli af te ronden.

Richt je sollicitatie aan Nynke Terpstra, HR Adviseur (n.terpstra@vesteda.com) en upload je CV en motivatiebrief via onderstaand formulier.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.