Wij zoeken:

Legal Assistant

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij binnen het team Legal & Compliance op zoek naar een:

Legal Assistant  (0,70 fte, bij voorkeur 3 om 4 verspreid over de werkweek)

Je rapporteert aan de General Counsel en maakt deel uit van een ambitieus team,  bestaande  uit vier Legal  Counsels en een Compliance Officer. Als Legal Assistant ben jij de backbone van deze dynamische afdeling. Je signaleert, bent proactief en toont ownership m.b.t. alle administratief juridische werkzaamheden bij  de juridische begeleiding van aan vastgoed gerelateerde activiteiten. Daarnaast ondersteun je de Compliance Officer bij compliance activiteiten.  Tenslotte ben jij “eigenaar” van een aantal werkzaamheden en projecten. Initiëren van mogelijkheden en deze naar je toetrekken geeft jou energie.

Verantwoordelijkheden en taken

In deze functie ondersteun je de afdeling Legal & Compliance, jouw taken bestaan o.a. uit:

  • Secretariële ondersteuning van het juridische traject van acquisitie- en dispositieprojecten;
  • Coördineren van ondertekening contracten en andere juridische documenten en deze proactief beheren;
  • Voorbereiding van vergaderingen, notuleren en uitwerken van vergaderingen, voortgangsbewaking en initiëren actiepunten;
  • Ondersteuning met betrekking tot het plannen en organiseren van afdelingsactiviteiten;
  • Beheren registraties en deponeringen bij de Kamer van Koophandel;
  • Compliance ondersteuning, zoals het opstellen en uitwerken van presentaties en online surveys;
  • Diverse projecten zoals CDD onderzoeken uitvoeren en het verder optimaliseren van content en intranetbeheer;
  • Opstellen van standaard documenten (NDA’s, volmachten, etc.).

Succesfactoren

Voor deze functie zoeken we een organisatie-sensitieve en proactieve collega, die zich thuisvoelt in een dynamische omgeving . Om succesvol te zijn in deze functie voel jij je thuis in een spilrol, toon jij ownership en ben je ondernemend. Met jouw accurate inslag en scherp oog voor kwaliteit neem jij de lead in processen die jij beheert, vind je het fijn om te ontzorgen en zie en initieer jij kansen.

Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een juridische en/of secretariële studierichting. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring in een relevante functie op het gebied van vastgoedmanagement of ervaring als Legal Assistant in een andere branche. Je bent gewend om te werken in een digitale omgeving en je bent goed thuis in Microsoft Office. Je hebt een uitstekende  beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal.

 

 

 

 

Solliciteren

Spreken de werkzaamheden je aan en herken je je in het gevraagde profiel? Solliciteren dan nu via onderstaand formulier. 

Vragen kunnen gericht worden aan Nynke Terpstra, HR Adviseur (n.terpstra@vesteda.com) of aan Jackie Breedveld, General Counsel (j.breedveld@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.