Wij zoeken:

Specialist Operationele Processen

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij binnen het team Operations Support op zoek naar een:

Specialist Operationele Processen  (0,8 - 1 fte)

Je rapporteert aan de Manager Operations Support en maakt samen met je collega’s deel uit van een hecht team. Gezamenlijk faciliteer, ondersteun en adviseer jij de afdeling Operations met betrekking tot de periodiek terugkerende processen van Vastgoed. Dat geldt ook voor de processen in- en uitbeheer. Daarnaast ben je pro actief en accuraat in het bewaken en borgen van de kwaliteit, uniformiteit en planning van de genoemde processen.

Samenwerken, adviseren en het bieden van support in een ondernemende en commerciële organisatie geeft jou energie, je bent dan ook pro actief richting je diverse interne- en externe stakeholders.

 

Verantwoordelijkheden en taken

In deze functie ondersteun je de afdeling Operations, jouw taken bestaan o.a. uit:

  • Coördineren, faciliteren en verwerken gegevens in het MJP-proces;
  • Coördineren, faciliteren en verwerken gegevens in het proces budget/prognose/realisatie processen (Q);
  • Signaleren van trends, analyseren van afwijkingen en aangeven van mogelijke consequenties aan de hand van de financiële rapportages;
  • Coördineren, faciliteren en verwerken gegevens in de processen markthuur- en huurverhogingsronde;
  • Opleveren en documenteren/archiveren van de hiervoor genoemde processen conform de vastgestelde procedures (o.a. ISAE);
  • Neemt deel aan projecten waar input gewenst is;
  • Bijhouden en delen van ontwikkelingen op het vakgebied en inbrengen voorstellen ter verbetering van kwaliteit en proces.

Succesfactoren

Voor deze functie zoeken we een klantgerichte en ondernemende collega. Om succesvol te zijn in deze functie ben je oplossingsgericht en communicatief sterk. Met jouw accurate inslag en analytisch vermogen ben je in staat om je interne stakeholders te voorzien van advies over jouw expertiseveld en heb je een scherp oog voor kwaliteit en uniformiteit van processen. Je bent niet alleen de specialist, maar ook signalerend en pro actief naar je stake holders om deze gevraagd en ongevraagd te voorzien van advies. Met jouw hands-on mentaliteit signaleer of adviseer je niet alleen, maar borg en implementeer je ook.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau met een focus op financieel-economisch, of je hebt praktijkervaring aangevuld met relevante vakopleidingen. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring in een relevante functie op gebied van administratief vastgoedmanagement. Je hebt kennis en ervaring m.b.t. vastgoed gerelateerde ICT- applicaties en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Solliciteren

Spreken de werkzaamheden je aan en herken je je in het gevraagde profiel? Solliciteren dan nu via onderstaand formulier. 

Vragen kunnen gericht worden aan Nynke Terpstra, HR Adviseur (n.terpstra@vesteda.com) of aan Hans Hofs, Manager Operations Support (j.hofs@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.