Wij zoeken:

Medewerker Investor Relations

Over de functie

Wil je een visuele weergave van deze functie en daardoor beter inzicht in wat je daadwerkelijk gaat doen? Klik dan hier.

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij binnen het team Investor Relations (IR) op zoek naar een:

Medewerker Investor Relations (0,8 - 1 fte)

Investor Relations is binnen Vesteda verantwoordelijk voor het Investor Relations beleid en de corporate communicatie. Vesteda heeft een actief IR beleid. Voorop staat een continue communicatie met beleggers, zowel met onze participanten als verschaffers van vreemd vermogen. Vesteda geeft op transparante wijze inzicht in haar strategie, financiële en operationele resultaten, en operationele en marktontwikkelingen. Dit doen we onder andere door regelmatig groepsbijeenkomsten en 1-on-1’s met beleggers te organiseren, door het publiceren van kwartaalrapportages en via persberichten.

Vesteda realiseert liquiditeit voor haar beleggers door het samenbrengen van een brede groep van institutionele beleggers met een lange termijn visie en het voeren van een actief IR beleid. Op dit moment participeren meer dan twintig institutionele beleggers met in totaal €5,5 miljard aan eigen vermogen in Vesteda.

Het IR team bestaat uit een Investor Relations Officer, Medewerker Investor Relations en een Online Communicatie Specialist. Het team wordt aangestuurd door de Investor Relations Officer.

Verantwoordelijkheden en taken

In deze functie ondersteun je de afdeling Investor Relations over de volle breedte van de verantwoordelijkheden, waaronder:

  • Uitbouwen en verder professionaliseren van het IR- en communicatiebeleid, inclusief crisiscommunicatie;
  • Organiseren van investor meetings en roadshows;
  • Voorzien in de informatiebehoefte van onze participanten; dit kan variëren van het organiseren en faciliteren van due diligence trajecten tot het beantwoorden van ad hoc vragen
  • Het begeleiden en faciliteren van transacties.
  • Optimaliseren van rapportage en informatie richting bestaande en nieuwe investeerders;
  • Realiseren van het jaarverslag (online en PDF), denk hierbij aan projectmanagement en -coördinatie, content realisatie en coördinatie van verificatiewerkzaamheden;
  • Opstellen en optimaliseren van corporate content waaronder investor presentations, persberichten, corporate website, interviews;
  • Actieve deelname/ondersteuning in diverse organisatie brede projecten, presentaties voor directieleden;
  • Advisering mediabeleid directieleden; voorbereiding interviews.

Succesfactoren

Voor de functie van Medewerker Investor Relations zoeken we een veelzijdige, ambitieuze en ondernemende collega. Je kijkt ernaar uit om in een klein team samen te werken aan het verder uitbouwen en professionaliseren van het IR en corporate communicatiebeleid. Je weet binnen korte tijd jouw weg in de gehele organisatie te vinden en vindt het leuk om regelmatig nieuwe dingen te doen.

Om succesvol te zijn in deze functie ben je analytisch en communicatief sterk en beschik je over een hands-on mentaliteit. De kandidaat die wij zoeken heeft een academisch opleidingsniveau (bij voorkeur met een financiële richting) en kennis van en/of ervaring met corporate communicatie. Daarnaast heb je ervaring in of affiniteit met vastgoed en bij voorkeur minimaal twee jaar relevante werkervaring. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend.

Solliciteren

Spreken de werkzaamheden je aan en herken je je in het gevraagde profiel? Solliciteren dan nu via onderstaand formulier. 

Vragen kunnen gericht worden aan Fleur Meulendijks, HR Adviseur (f.meulendijks@vesteda.com) of aan Mirjam Witteman, IR Officer (m.witteman@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.