Wij zoeken:

HR Adviseur

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij, ter uitbreiding, op zoek naar een:

HR Adviseur (0,8 fte)

In de rol van HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor HR-vraagstukken op operationeel niveau. Je bent een sparringpartner voor leidinggevenden en medewerkers en levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Vesteda. In een groeiende en veranderende organisatie is recruitment een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Daarnaast draag je bij aan diverse HR-projecten zoals vitaliteit en performance management.

Verantwoordelijkheden:

  • Adviseren van management over het aantrekken, selecteren, belonen, beoordelen en ontwikkelen van werknemers.
  • Aanspreekpunt voor medewerkers over o.a. ontwikkel- of oplossingsvraagstukken.
  • Verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de instroom van medewerkers: employer branding, werving, selectie, screening, aanname en onboarding.
  • Verantwoordelijk voor het contact en de samenwerking met diverse bureaus voor externe medewerkers.
  • Verantwoordelijk voor de organisatie van workshops e.d. voor het young development programma.
  • Begeleiden van verzuimtrajecten.
  • Meewerken aan diverse HR-projecten, zoals de vernieuwing van performance management, vitaliteit en functiewaarderingsystematiek.
  • Toezien op juiste toepassing van wet- en regelgeving (bijvoorbeeld sociale wetgeving, interne procedures, arbeidsovereenkomsten en Wet verbetering poortwachter).

Succesfactoren

Om succesvol te zijn is betrokkenheid bij de individuele medewerker en de business een vereiste. Je optreden wordt gekenmerkt door scherpte en alertheid. Signalen worden snel omgezet in daden. Je hebt affiniteit met veranderende organisaties. Door je openheid en integriteit ben je bij uitstek iemand die vertrouwen creëert en samenwerking staat bij jou hoog in het vaandel. Je werkt graag in teamverband samen aan de optimalisatie van onze dienstverlening. Daarnaast beschik je over empathisch vermogen.

Wij vragen een afgeronde HBO- of academische opleiding bij voorkeur op het gebied van HR, bedrijfskunde, psychologie of (arbeids)recht. Je hebt twee jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Solliciteren

Spreken de werkzaamheden je aan en herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan nu met CV en motivatie via onderstaand formulier.
Vragen kunnen gericht worden aan Fleur Meulendijks door te e-mailen naar f.meulendijks@vesteda.com of te bellen naar ons algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.