Wij zoeken:

Medewerker Customer Relations (bijbaan)

Over de functie

Op ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij voor de afdeling Customer Relations op zoek naar een parttime:

Medewerker Customer Relations (bijbaan)

Als Medewerker Customer Relations ben je contactpersoon namens Vesteda voor de huurders van ons vastgoed met betrekking tot klachten. Het betreft een team met positief ingestelde medewerkers die altijd op zoek gaan naar verbeteringen.

Jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling en voortgangsbewaking van toegewezen klachten en zo nodig informatieverzoeken. In het geval van klachten treed je pro actief op en bij conflicten fungeer je als troubleshooter.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie zijn wij op zoek naar een klantgerichte Medewerker Customer Relations die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent resultaatgericht, tactvol en empathisch. Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je beheerst naast het Nederlands ook de Engelse taal.

Herken jij jezelf in deze succesfactoren?
De kandidaat die wij zoeken beschikt over HBO werk- en denkniveau en kennis van het huurrecht. Het gaat om een parttime functie voor 2,5 tot 3 dagen per week en is goed te combineren met bijvoorbeeld een opleiding HBO-rechten of Sociaal-Juridische Dienstverlening. 

Affiniteit met woningbeheer, kennis van klantprocessen en werkwijzen in de vastgoedbranche is een pre. 

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier. Vragen kunnen gericht worden aan Kristel van Campen, Manager Customer Relations (k.campen@vesteda.com) of Fleur Meulendijks, Senior HR Adviseur (f.meulendijks@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

 

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.