Wij zoeken:

Administratief Medewerker Commercial Support

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij binnen de afdeling Commercial Support op zoek naar een servicegerichte:

Administratief Medewerker Commercial Support

De afdeling Commercial Support valt onder de kernafdeling Operations. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het verhuurproces. Je verzorgt de administratieve verwerking van huurovereenkomsten, bescheiden en contractuele wijzigingen.

Verantwoordelijkheden
Als administratief medewerker Commercial Support ondersteun je het verhuurproces door het correct en tijdig aanmaken en versturen van contracten tijdens de huurperiode. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van wijzigingsverzoeken en huuropzeggingen. In deze functie plan je voor- en eindinspecties in en vervaardig je verhuurdersverklaringen. Naast het administratief ondersteunen van het verhuurproces handel je ook inkomende telefoontjes af en plan je indien nodig ontruimingen.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in deze functie zijn wij op zoek naar een klantgerichte administratief medewerker die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent secuur, accuraat, resultaatgericht, tactvol en empathisch. Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je beheerst naast het Nederlands ook de Engelse taal.

Herken jij jezelf in deze succesfactoren?
De kandidaat die wij zoeken beschikt tenminste over MBO werk- en denkniveau aangevuld met commerciële ervaring in de zakelijke dienstverlening. Zo heb je minimaal 2 jaar ervaring in een relevante administratieve functie op het gebied van commercieel vastgoedbeheer. Kennis van REMS is een pré. Uiteraard heb je hoge affiniteit met commerciële dienstverlening en heb je goede kennis van klantprocessen, procedures en werkwijzen in de vastgoedbranche. 

Solliciteren

Spreken de werkzaamheden je aan en herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier. Vragen kunnen gericht worden aan Nihad Harrach, Manager Commercial Support (n.harrach@vesteda.com) of aan Fleur Meulendijks, Senior HR Adviseur (f.meulendijks@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 088 4561656.

Naar verwachting betreft het een vacature voor de periode van maximaal 1 jaar.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.