Wij zoeken:

Medewerker Customer Relations (Tijdelijk 6 maanden)

Over de functie

Op ons hoofdkantoor op loopafstand van Station Amsterdam Zuid, zijn wij voor de afdeling Customer Relations op zoek naar een tijdelijke:

Medewerker Customer Relations (1 fte)

Als Medewerker Customer Relations ben je contactpersoon namens Vesteda voor de huurders van ons vastgoed met betrekking tot klachten. Het betreft een team met positief ingestelde medewerkers die altijd op zoek gaan naar verbeteringen.

Jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling en voortgangsbewaking van toegewezen klachten en zo nodig informatieverzoeken. In het geval van klachten treed je pro actief op en bij conflicten fungeer je als troubleshooter.

Succesfactoren

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in de functie zijn wij op zoek naar een klantgerichte Medewerker Customer Relations die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent resultaatgericht, empatisch, maar toch sta je sterk in je schoenen.

Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je beheerst naast het Nederlands ook de Engelse taal.

De kandidaat die wij zoeken beschikt over HBO werk- en denkniveau en kennis van het huurrecht. 

Affiniteit met woningbeheer, kennis van klantprocessen en werkwijzen in de vastgoedbranche is een pre. 

Solliciteren

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan nu via onderstaand formulier!

Vragen kunnen gericht worden aan Kristel van Campen, Manager Customer Relations (k.campen@vesteda.com) of Ruud Janssen, HR Adviseur (r.janssen@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088-4561656.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.