Wij zoeken:

Stagiair(e) Customer Relations

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij binnen de afdeling Customer Relations op zoek naar een:

Stagiair(e) Customer Relations

De afdeling Customer Relations is binnen Operations verantwoordelijk voor het verwerken en afhandelen van klachten welke Operations ontvangt t.a.v. haar dienstverlening.

Vanaf je eerste stagedag werk je mee op de afdeling en word je gevraagd om te ondersteunen bij de afhandeling en voortgangsbewaking van toegewezen klachten en zo nodig informatieverzoeken. Je bent contactpersoon namens Vesteda voor de huurders van ons vastgoed m.b.t. klachten. Je treedt hierbij proactief op en bij conflicten fungeer je als troubleshooter en/of mediator. De afdeling is het contactpersoon voor juridische geschillen. Je werkt dan ook mee aan het voorbereiden van Huurcommissiezaken en zaken bij het kantongerecht.

Het betreft een fulltime meewerkstage voor een periode van 3 tot 6 maanden. De startdatum is in overleg. Gedurende je stage word je begeleid door een ervaren Medewerker Customer Relations

Succesfactoren

Wij zijn op zoek naar een kandidaat in de eindfase van zijn of haar MBO of HBO opleiding Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening (of een soort gelijke opleiding). Je hebt affiniteit met commercieel vastgoedbeheer en met huurrecht.

Om succesvol te zijn binnen Vesteda en in deze stage zijn wij op zoek naar een klantgerichte stagiair(e) die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op samenwerking. Je bent resultaatgericht, tactvol en empathisch. Zowel mondeling als schriftelijk beschik jij over prima communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je beheerst naast het Nederlands ook de Engelse taal.

Solliciteren

Solliciteren kan via onderstaand sollicitatieformulier.

Inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden aan Kristel van Campen, Manager Customer Relations (k.vancampen@vesteda.com) en vragen over de sollicitatieprocedure kunnen gesteld worden aan Fleur Meulendijks, HR adviseur (f.meulendijks@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088 - 456 16 56.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.