Wij zoeken:

Medewerker Investor Relations

Over de functie

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij ter uitbreiding binnen het team Investor Relations (IR) op zoek naar een:

Medewerker Investor Relations (0,8 - 1 fte)

Investor Relations is binnen Vesteda verantwoordelijk voor het Investor Relations beleid en de corporate communicatie. Vesteda heeft een actief IR beleid. Voorop staat een continue communicatie met beleggers, zowel met de verschaffers van het vreemd vermogen als met onze participanten. Vesteda geeft op transparante wijze inzicht in haar strategie, financiële en operationele resultaten, en operationele en marktontwikkelingen. Dit doen we onder andere door regelmatig groepsbijeenkomsten en 1-on-1’s met beleggers te organiseren, door het publiceren van kwartaalrapportages en via persberichten.

Vesteda realiseert liquiditeit voor haar beleggers door het samenbrengen van een brede groep van institutionele beleggers met een lange termijn visie en het voeren van een actief IR beleid. Op dit moment participeren negentien institutionele beleggers met in totaal €3,5 miljard aan eigen vermogen in Vesteda.

Het IR team bestaat uit een Investor Relations Officer en een Online Communicatie Specialist. Dit team willen we op korte termijn uitbreiden met een Medewerker Investor Relations. Het team wordt aangestuurd door de Investor Relations Officer.

Verantwoordelijkheden en taken
In deze functie ondersteun je de afdeling Investor Relations over de volle breedte van de verantwoordelijkheden, waaronder:

  • Uitbouwen en verder professionaliseren van het IR-en communicatiebeleid, inclusief crisiscommunicatie;
  • Organiseren van investor meetings en roadshows;
  • Optimaliseren van rapportage en informatie richting bestaande en nieuwe investeerders;
  • Realiseren van het jaarverslag (online en PDF), denk hierbij aan projectmanagement en -coördinatie,  content realisatie en coördinatie van verificatiewerkzaamheden;
  • Opstellen en optimaliseren van corporate content waaronder investor presentations, persberichten, corporate website, interviews;
  • Actieve deelname/ondersteuning in diverse organisatie brede projecten, presentaties voor directieleden;
  • Advisering mediabeleid directieleden; voorbereiding interviews.

Succesfactoren

Voor de functie van Medewerker Investor Relations zoeken we een ambitieuze en ondernemende collega. Je kijkt ernaar uit om in een klein team samen te werken aan het verder uitbouwen en professionaliseren van het IR en corporate communicatiebeleid.

Om succesvol te zijn in deze functie ben je analytisch en communicatief sterk en beschik je over een hands-on mentaliteit. De kandidaat die wij zoeken heeft een academisch opleidingsniveau (bij voorkeur met een financiële richting) en kennis van en/of ervaring met corporate communicatie. Daarnaast heb je ervaring in of affiniteit met vastgoed en minimaal twee jaar relevante werkervaring. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend.

Solliciteren

Spreken de werkzaamheden je aan en herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier. Vragen kunnen gericht worden aan Mirjam Witteman, Investor Relations Officer (m.witteman@vesteda.com) of aan Fleur Meulendijks, HR Adviseur (f.meulendijks@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 088 456 16 56. 

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.