Wij zoeken:

Senior Reporting Analyst

Over de functie

Binnen Finance & Control zijn wij op zoek naar een:

Senior Reporting Analyst 

De Senior Reporting Analyst rapporteert aan de Manager Reporting en maakt met een aantal collega’s deel uit van het Reporting team. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige en volledige financiële rapportages en een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het Master Data Management (MDM). Rapportages kunnen zijn voor o.a. externe toezichthouders, banken, fondsparticipanten en intern de afdelingen Business Control, Portfolio strategy, Operations en de Manager F&C.


Verantwoordelijkheden en taken

  • Opstellen van onderdelen en analyseren van financiële maand- en kwartaalrapportages in samenwerking met collega’s van het Reporting en Accounting team;
  • Mede verzorgen van diverse externe financiële rapportages (NAV berekening, DNB & AFM, Supervisory Board, INREV, Participants reports etc.);
  • Mede verzorgen van interne financiële rapportages richting Business Control;
  • Mede bewaken en beheren van de Master Data;
  • Participeren in rapportage verbeterprocessen;

Succesfactoren

Om succesvol te zijn in de functie Senior Reporting Analist dien je te beschikken over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een Postdoc opleiding. De kandidaat die wij zoeken beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een functie op het gebied van reporting en management informatie. Je hebt brede kennis en ervaring met MS Office, waarvan met name Excel geen geheimen voor jou kent. Je bent zeer vaardig met automatiseringssystemen, bij voorkeur REMS, Navision en reporting tools (Cognos) of datawarehouse systemen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend. 

Persoonlijke kenmerken die jou typeren zijn accuraat en zorgvuldig. Je bent uitstekend in het stellen van prioriteiten en kunt goed met deadlines werken Je bent prima in staat om zelfstandig en oplossingsgericht te werken, maar ook als teamplayer lever jij inhoudelijk en op communicatief vlak je bijdrage. Je bent analytisch en procesmatig sterk. Tot slot heb je affiniteit met systemen/IT en beschik je over organisatiesensitiviteit. 

Solliciteren

Spreken de werkzaamheden je aan en herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier. Vragen kunnen gericht worden aan Tristan Verhagen, Manager Reporting (t.verhagen@vesteda.com) of aan Fleur Meulendijks, HR Adviseur (f.meulendijks@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 088 4561656.


De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.