Wij zoeken:

Stagiair(e) Acquisitie

Over de functie

De kerngebieden van Vesteda liggen in de Randstad, Noord-Brabant en de grotere steden daarbuiten. In de komende jaren gaan wij onze portefeuille fors uitbreiden. Wij zijn daarom voor ons hoofdkantoor in Amsterdam doorlopend op zoek naar een:

Stagiair(e) Acquisitie (WO)

Rol in de organisatie
Op de afdeling Acquisitie draag je bij aan het invullen van de ambitieuze groeistrategie van Vesteda. Je ondersteunt de acquisiteurs bij het aankopen van woningen (zowel nieuwbouw als bestaand) voor onze portefeuille. Het betreft een fulltime meewerkstage voor een periode van 3 tot 6 maanden. De startdatum is in overleg. Gedurende je stage word je begeleid door een ervaren acquisiteur.

Verantwoordelijkheden
Vanaf dag één werk je mee op de afdeling en word je gevraagd om te ondersteunen bij het genereren van kansen en mee te kunnen denken bij de eerste beoordeling van potentiële acquisities. Vervolgens ondersteun je bij de uitwerking van de transactie. Hierbij spelen het product (commercieel en technisch), de strategische fit met de portefeuille van Vesteda, het rendement, de risico’s en de juridische/fiscale aspecten een belangrijke rol

Werkzaamheden

  • Analyses maken van de woningmarkt. Hierbij onderzoek je o.a. welke huurprijzen realistisch zijn en wat de vrije verkoopwaardes van woningen zijn.
  • Zorg dragen voor het opstellen van waarderingsmodellen.
  • Informatie verzamelen over projecten en de omgeving daarvan.
  • Assisteren bij het schrijven van interne documenten, zoals een Investeringsvoorstel ter besluitvorming.
  • Aangeboden proposities onderzoeken en beoordelen. 

Succesfactoren

 

Om succesvol te zijn in de functie zoeken wij iemand die ambitieus, ondernemend en marktgericht is. Je bent vasthoudend, integer, analytisch sterk en resultaatgericht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Samenwerken in teamverband vind je belangrijk.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat in de eindfase bachelor of master van de universitaire opleiding Bedrijfseconomie, Econometrie, Planologie, (Real Estate) Finance, (Technische) Bedrijfskunde, Bouwkunde, Vastgoedkunde  of (Sociale) Geografie. 

Solliciteren

Solliciteren kan via onderstaand formulier.

Inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden aan Pieter Knauff, Director Acquistions (p.knauff@vesteda.com) en vragen over de sollicitatieprocedure kunnen gesteld worden aan Fleur Meulendijks, HR adviseur (f.meulendijks@vesteda.com). Beiden zijn bereikbaar via het algemene nummer 088- 456 16 56.

De sollicitatieprocedure

Verstuur sollicitatie

loading...

Verstuur sollicitatie

* Verplicht

Fout bij versturen

Bericht verstuurd

Bedankt voor het insturen van uw sollicitatie. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.